2012/01/25

Aku Seorang Penyanyi

Hai bloggers..
Baca tajuk kat atas betul-betul yea. Haha Betul3, aku MISZ DS seorang penyanyi. Hobi MISZ DS mendendangkan lagu. Lagu cinta, persahabatan, tapi banyak lagu cinta la. Hahahaha

 o(≧▽≦)o


ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

>,<

X(

Walaupun begitu, cita-cita MISZ DS tak de le sampai nak jadi penyanyi. Suara enak-enak sahaja. Nak kata lunak tak jugak. Adoi pergi berambus le MISZ DS asyik berangan jer.

ok,ok, ok 

0.o -.-

Sebagai seorang penggemar muzik sudah tentulah kita secara atomatik akan suka menyanyi kan. Sayup-sayup gitu. Merdu atau tak itu urusan terakhir. Hahahaha Teringat waktu kecik-kecik dulu MISZ DS suka gubah lagu dan cipta lirik sendiri!! Wow masa tue MISZ DS dah pandai jiwang tau. Oh My God. Lepas tue kami buat consert stage. Huhu


Tapi sekarang segan le nak nyanyi depan ramai/banyak orang. Hanya menyanyi kuat-kuat bila rumet takde  kat bilik jer. Tapi kiri kanan, atas bawah masih beleh menangkap suara MISZ DS yang lunak menyanyi. Kekeke Oh itu hobi ku dong. Masa jejalan kat bandar pun MISZ DS masih boleh goyang kepala lagi. Aishh Sudah ketagih muzik nak buat macam mana. Dengar muzik banyak faedahnya tau. Antaranya;


1- Menenangkan fikiran. Contohnya bila korang putus cinta. Layan jer lagu. Tapi awas jangan dengar lagu yang jiwang-jiwang. Ini boleh menambahkan lagi keremukan hati anda. Sebaliknya dengar lah lagu yang rock sikit pasti anda akan tersenyum lebar :)


2- Memudahkan tidur. Bagi sesiapa yang sukar tidur, dengarlah lagu. MISZ DS suka dengar lagu time tidur. Lepas tue conpem kita akan tak sedar-sedar sampai pagi. Hehe





3- Elak lakukan perkara tak berfaedah. Oh daripada korang duk lepak-lepak kat facebook ke shopping mall ke seribu kali lebih baik korang dengarlah lagu. Huhu

Rasanya cukuplah surat/warkah MISZ DS kali ini yer. Lain kali MISZ DS akan update lagi. Promise. Hehe -.- Akhir kalam MUSIC ROCK is POWERFULL. Time Kasih yer ^^


P/S teringin nak wat solo stage lagi. Beli mp3/ipod Huhu



Terima Kasih. Komen Kalau Happy^^

3 comments:

  1. good blog..nice article publishing by you...appreciate on you...thanks for giving detail..
    BMW 545 AC Compressor

    ReplyDelete
  2. jemput singgah join GA liku-liku kehidupan...=)

    ReplyDelete

MISZ DS Happy Kalau Anda Komen. Terima kasih Primadonna^^

Copyright(C)2012 duriansonata All Rights Reserved.