2011/04/04

Dah Lama

Sudah agak lama rasanya tak update blog nie. Bukan kerana kekeringan idea atau sebab-sebab lain tetapi kekangan masa yang adakalanya menuntut kesabaran yang amat tinggi. Sekarang nie pun masih pening dengan tesis yang tak tahu nak siap bila tu. Asyik kena rijek jer. Sakit kepala memikirkanya. Nie pun curi-curi masa jugak bagi melakar sesuatu dalam blog yang dah lama sunyi sepi nie.

Dan agak ramai yang bertanya kenapa dah lama tak update blog nie. Dah banyak sarang labah-labah buat rumah kat blog ko nie. Urm macam-macam lagi lah. Mungkin sebab diorang "rindu" nak tengok apa yang MISZ DS tulis kot. Haha (perasan jap). Jadi kena lah catat sesuatu kat sini.

Akitiviti hari nie tak ada sangat. Cuma perlukan lebih perhatian dan masa bagi mengedit tesis. Banyak lagi yang tak habis edit. Rasa mengantuk sangat sebab tak cukup tidur semalam. Terima kasih pada teman setesisku kerna setia disisi. Huak2 Malam nie kami merangkap semua isi rumah G-2 1 ada sedikit majlis makan-makan sempena. Ah sempena kitaorg lah. Kalau ada sesapa yang berminat nak join amat dialu-alukan tapi makanan sdn.bhd lah yer. Kami tak de sponser kat sini. Hee

Sebenarnya ada banyak lagi nak tulis kat sini tapi tak sempat. Jumpa lagi di lain waktu okeh? ^^


Terima Kasih. Komen Kalau Happy^^

2 comments:

  1. waaaaahhh..pink cover.....update lar lg..keep up...

    ReplyDelete
  2. lawa tak? ok ckit drp yg dlu kan? heeee

    ReplyDelete

MISZ DS Happy Kalau Anda Komen. Terima kasih Primadonna^^

Copyright(C)2012 duriansonata All Rights Reserved.